17.9.2013

Syksyn ohjelmaa

Syksy on jo hyvässä vauhdissa, samoin Tampereen opet vaikka blogipäivittäjät eivät ole olleet järin aktiivisia. Opetukset pyörii vinhaa vauhtia ja aurinkoa ja valoa riittää.

Syksyn ohjelma on houkutteleva. Jäsenkirjeestä voi lukea tarkemmin mm. ilmoittautumisesta, tässä muutamia tärppejä.

  • 24.9 klo 16-> Anne on järjestänyt jälleen retken kangasmekkaan Toijalan tekstiilitukkuun. Itselle tarttui viime reissulta melkoinen metrimäärä mukaan...
  • 25.9 16.30-19 painetaan kangasta Emo-tuotannon kankaanpainoillassa, missäs muualla kuin Sammon koululla.
  • 10.10 poristaan klo 17.30 Tammelan koululla. Saamme tietää mm. mitä on mindfullness. Taitaa tulla aika sopivaan kohtaan vuodesta tämä teema...
  • 21.11 on aivan mahtavan kuuloinen teema: rentous-villasukka-voimavarailta! Paikka ilmoitetaan myöhemmin.
  • Lucian päivänä perinteiset joulupuurot Raijan luona.

Lisäksi syksy on tempausten aikaa. Jihuu!

Lokakuussa Taito Group osallistuu Roosa-nauha -kampanjaan ja julkaisee mm. Pirkka-lankakartan ja sukkapaketteja. Tampereen käsityötoimijat, me Tampereen tekstiiliopet, Tampereen yliopiston Kasvatustieteiden yksikkö, Näpsä-käsityökoulu ja Tammerkosken lukio tukevat kampanjaa järjestämällä yhteisöllisen tempauksen marraskuun puolessa välissä. Aiheesta lisää myöhemmin, hämäläiset suunnittelee vielä....mukaan toivotaan kaikkia aiheesta kiinnostuneita. Olisipa kiva, että myös kaikki flash mobiin keväällä osallistuneet pääsisivät mukaan. Tehdään tästä yhtä kiva juttu!

Tekstiiliopettajaliitolla on käynnissä Vuoden käsityökuva -kilpailu. Tähän voi innostaa oppilaitakin osallistumaan. Palkinnot on aika huikeita.

Ja onhan toki TOLin syyspäivätkin lokakuussa.

Meillä on kyllä tosi hieno yhdistys! Vireää meininkiä ja mukavia ihmisiä. Kiitos taas kaikille ihanille hienon ohjelman rakentamisesta! Ollaankohan oikeen Alfanaaraita ;)

Tuija Teiska, Alfanaaras. Tekstiilitriennaalissa Joensuun taidemuseossa 2013.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti