28.11.2011

Vierailulla Villa Aallossa

Torstaina 17.11 vietimme iltaa Lempäälässä Eevan luona tunnelmallisessa Villa Aallossa. Mikä ihana aloitus joulunodotukseen! Eeva ja hänen miehensä ovat remontoineet Villa Aallon upeasti perinteitä kunnioittaen. Oli todella mielenkiintoista kuunnella Eevan kertomuksia remontista. Kerrostaloasuja oppi esimerkiksi sen, että lämpöä meneekin eniten hukkaan katon, ei ikkunoiden kautta. Ja talon pitää hengittää. 

Neuloimme ja virkkasimme pipoja, huiveja ja käsineitä asunnottomille tukipiste Mustaan Lampaaseen. Aallossa oli niin ihanan tunnelmallista, että päätimme nähdä neuloa ja virkata ilman kattovaloa. Siksi kuvistakin tuli hieman hämäriä.

 Heli osoitti multitasking-kykyjä: hyvin onnistui yhtäaikainen lasten hoito ja neulominen.

Himoneulojaksi osoittautui Anja, joka oli ehtinyt valmistaa jo ennen tilaisuutta kaulahuivin, pipon ja sormikkaat. Taisi muutama näppäränäppi saada illankin aikan päähineensä valmiiksi.


Kuinkas monta aloitussilmukkaa sä teet?

Kyllä tää pöytävalaisimen valo ihan hyvin riittää....Taidan kuitenkin siirtää tuolia hieman lähemmäs valoa.


Sen näkee ilmeistäkin, että taisimme olla täysin yksimielisiä, että TÄLLAISTA LISÄÄ. Ja sitähän on tulossakin, seuraavaksi kokoonnumme Raijan 13.12 luona joulupuurolle. Sinne voi tuoda valmiit lämpimät Mustaan Lampaaseen vietäväksi.

Suurkiitos vielä Eevalle!! Ihana ilta, ihanat naiset, ihana emäntä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti