10.11.2010

Koukussa?


Me kaikki käsityöuskovaiset tiedämme, että muun muassa virkkaukseen voi jäädä koukkuun. Iloksemme käsityö saa koko ajan uusia käännynnäisiä myös yllätävillä tahoilla ja seurakuntamme on yhä laajeneva. Vai mitä sanotte toimistovirkkaajista, jotka kaivavat strategiapalaverissa ylpeästi virkkuuksensa esille siinä, missä toiset kollegat piiloutuvat läppärin taakse lukemaan iltapäivälehtiä tai pelaamaan pasianssia?

Kesäkuussa tohtoriksi väitellyt diplomi-insinööri ja futuristi Elina Hiltunen nuuhkii työkseen heikkoja signaaleja, jotka ovat niitä ensimmäisiä merkkejä tulevasta mahdollisesta muutoksesta. Hänellä on myös kolumni Talouselämä-lehdessä, jonka numerossa 30 hän kirjoitti otsikolla Toimistovirkkaajat. Ystävällinen ja hoksaava kollegan mies toi kolumnin vaimolleen ja sinäkin voit lukea sen täältä!

Elina Hiltusta haastateltiin mm. työhyvinvoinnista ja positiivisista viesteistä viime viikolla (2.11.) myös YLE:n Päiväntasaaja-ohjelmassa, joka on kuunneltavissa yle-areenassa (2.11.2011 klo 12.45 asti) -  siis täällä :) Käy kuuntelemassa - hän puhuu myös virkkaamisesta!

2 kommenttia:

 1. Hei,

  Kiva kuulla, että minun kolumniani luetaan :) tämä on aina parasta palautetta kolumnistille. Olen tosiaan itse aloitteleva virkkaaja, mutta aivan koukussa virkkaamiseen. Pidän virkkauksistani blogia, joka löytyy täältä: http://www.elluntalli.vuodatus.net/
  Hyvää syksyn jatkoa ja ihanaa Joulun ajan odotusta!
  t.Elina Hiltunen

  VastaaPoista
 2. Kivaa, että kommentoit!
  Paljon mukavia käsityöhetkiä "futuurissakin" ;)

  Johanna

  VastaaPoista