14.1.2015

Vuosikokoukseen 31.1.2015

Tampereen opejen vuosi 2015 pyörähtää käyntiin vuosikokouksella lauantaina 31.1. Paikkana on Verkarannan kokoustila 2. krs ja tilaisuus alkaa klo 11.

Aloitamme kahveilla ja pienellä suolaisella. Ennen vuosikokousta kuulemme Tuija Vähävuoren esitystä käsityömatkailusta. Tuija on innokas matkailija, jonka reissut ovat suuntautuneet Euroopan lisäksi muuallekin maailmaan. Matkoillaan hän on tutustunut erilaisiin käsityökohteisiin ja kuvannut niitä. Meille hän kertoo kohteista, jotka ovat helpoimmin jokaisen saavutettavissa eli lähinnä eurooppalaisista kohteista. Esitys kestää noin 1,5 tuntia.

Vuosikokouksen jälkeen on mahdollista tutustua Verkarannan Rakas ryijy -näyttelyyn pääsymaksutta.

Rakas ryijy -näyttely. Verkaranta
Ilmoittaudu vuosikokoukseen Johannalle 29.1 mennessä sähköpostilla tai tekstarilla. Muista ilmoittaa ruokarajoitteet.

Tampereen yhdistys on todella aktiivinen ja tapahtumissa kulkee noin kahdenkymmenen hengen porukka, useimmiten samoja ihmisiä. Sinä jäsen, joka et vielä ole lähtenyt tapahtumiin mukaan tai olet pitänyt paussia, tule mukaan - myös hallitustyöhön! Vaikka emme olekaan toisiimme lainkaan kyllästyneitä, uudet kasvot ja ajatukset ovat todella tervetulleita. Jos koet, että haluat vaikuttaa mutta et kertakaikkisesti pääse paikalle, laita ihmeessä viestiä hallituslaisille ja ehdota tapahtumia, teemoja yms. Yhdistys on aktiiviensa näköinen.

Tulevan vuoden ohjelma valmistuu piakkoin. Luvassa on ainakin Ops-ilta ja kesäretki. Ehkä Tuijan esityksestä saamme uusia idiksiä kässämatkailuumme!

Nährään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti