4.6.2010

Merkkikilpailu jäsenille

Yhdistyksemme jäsen! Suunnittele merkki, jota käsityötä arvostava kantaa ylpeänä rintapieluksessaan, laukussaan, hatussaan, hihassaan...

Aihe: "Muuntuva käsityökulttuuri"

Merkkejä on tarkoitus myydä esimerkiksi Tampereen syyspäivillä 2011, joten hienoa olisi jos merkki viestisi myös jotakin nimenomaan Pirkanmaahan liittyen. Voitkin virittäytyä tunnelmaan miettimällä vaikkapa sanoja: Pirkanmaa, toimeentulo/taide, tuotteen elinkaari, teollistuminen, pumpulin plikat, Näpsä, työ/vapaa-aika...jne. Käsityökulttuuri siis ymmärrettynä laajasti. Irrottele! Päästä luovuutesi irti!

Kyseessä on siis suunnitelma, sen ei tarvitse olla valmis tuote. Voit toki lähettää prototyypin halutessasi.

koko: max 8x8 cm, muoto vapaa! Huom., merkki voi olla myös tekstiilimateriaalein toteutettu.
väritys: max 3 väriä

Liitä mukaan ehdotuksesi valmistustavasta. Sen täytyisi olla sarjatuotantoon sopiva. Kilpailun raatina on yhdistyksen hallitus, jolla on oikeus (tekijän kanssa tietysti neuvotellen), muuntaa valittua suunnitelmaa toteutukseen sopivaksi.

Merkkien myynnillä on tarkoitus hankkia tuloja jäsenistömme virkistysmahdollisuuksien ylläpitämiseksi. Lähetä kilpailutyösi 28.2.2011 mennessä Helille joko sähköpostilla tai kirjeitse. Helin postiosoitetta voi tarvittaessa kysellä sähköpostitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti